Buiten Stucwerk

Als u de buitengevel wilt isoleren kiest u voor buiten stucwerk. Vaak wordt dit gedaan voor het voorkomen van warmteverlies en vochtproblemen. Ook als de huidige buitenmuur er niet mooi uitziet geeft u met het stucen van de buitenzijde een geheel nieuwe look.  Een gestuukte buitenmuur is stijlvol, strak en helemaal van nu.

Met als uw stukadoorswerk voor buiten helpen wij u graag. Bij vele grote en kleine projecten hebben wij prachtig buiten stukwerk verricht. Neem gerust contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

Buitenmuur stucen

Wilt u uw buitenmuur laten stucen? Als professionele stucadoor werken wij met vakspecialisten voor vakkundig en topkwaliteit werk. Erkend, betrouwbaar en ervaren met een perfect eindresultaat voor prachtig afgewerkte buitenmuren waar u jarenlang van kunt genieten.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor uw stucwerk buiten.

Voordelen van stucwerk buiten

Makkelijk te schilderen in een ander kleur

Extra bescherming buitenmuur

Verschillende afwerkmogelijkheden

Modern uitzicht

Uw buitenmuur laten stucen?
Stucadoorsbedrijf DW is specialist op het gebied van buiten stucwerk. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op.

Muurafwerking / Soort stucwerk op uw gevel

Een buitenmuur kunt u op verschillende manieren laten afwerken. Bij het stucen van de buitenmuur wordt meestal één van de volgende muurafwerking gebruikt:

Buiten spachtelputz

Spachtelputz is een mengsel van kunsthars en steenkorreltjes die aangebracht wordt op de buitenmuur. Het is schrob- en stootvast, en in kleur aan te brengen. Ook is het makkelijk te overschilderen voor een andere kleur in de toekomst. De textuur van spachtelputz is te bepalen aan de keuze van de juiste korrel. Zo is er fijne en grove spachtelputz voor buiten. Wij werken alleen met siliconenbasis spachtelputz. Met onze huidige ervaringen weten wij dat minerale putz niet hoogwaardig genoeg is en niet de kwaliteit kan leveren waar wij voor staan.

Pleisterwerk buiten

Pleisterwerk is een gladde en vlakke afwerking van de muren. Pleisterwerk op de buitengevel zorgt voor een betere isolatie. De buitengevel wordt voorzien van een cement laag en vervolgens afgewerkt met bijvoorbeeld pleisters op kleur, sierpleisters of spachtelputz.

Schuurwerk

Schuurwerk is het aanbrengen van een waterafstotende pleisterlaag en is mogelijk in verschillende structuren. Zo het heel grof of juist heel fijn worden gemaakt. De muur of gevel krijg hiermee een eigen unieke uitstraling.

Tempex buiten

Geëxpandeerd polystyreen vaak bekend onder tempex wordt veel gebruikt als isolatiemateriaal. Buitengevelisolatie met tempex heeft een hoge isolerende werking en gaat niet rotten of lekken.

Maak vrijblijvend een afspraak

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Verzenden