Buitengevelisolatiesysteem

Een buitengevelisolatiesysteem is een manier van gevel isoleren oftewel de muren van uw huis aan de buitenzijde isoleren. Gevelisolatie aan de buitenkant heet officieel buitenisolatie.

De buitengevel isoleren wij met isolatieplaten en pleisterwerk waardoor warmte aan de buitenmuren niet ontsnapt en u energie bespaart.

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij brengen uw situatie en wensen in kaart.

Wat is buitengevelisolatie?

Buitengevelisolatie is het aanbrengen van een dikke laag isolatie aan de buitenmuren. Met deze isolatiemethode wordt het aanzicht aan de buitenzijde veranderd en zorgt het voor onder andere minder warmteverlies.

Buitengevelisolatie geeft niet alleen meer comfort, maar geeft de woning ook een nieuwe uitstraling. Uit de praktijk gebleken is dat buitengevelisolatie de beste manier van warmteisolatie.

Voordelen isoleren buitengevel

Energiebesparend

Geluidswerend (isolerende werking)

Geen doorslaand vocht

Nieuwe uitstraling aan de buitenzijde (waardevermeerdering)

Bescherming buitenzijde

Meerdere soort afwerkingen mogelijk

Op zoek naar een buitengevelisolatie specialist?
Stucadoorsbedrijf DW is specialist op het gebied van buitengevelisolatiesystemen. Vraag en gratis vrijblijvend een offerte aan.

Tips bij gevelisolatie buitenzijde

Bij het isoleren van de buitenzijde van de woning gaat het aanzicht veranderen. In sommige gevallen is hiervoor een vergunning nodig en moet u rekening houden met de eisen van welstand. Dit zijn gemeenteregels die bepalen hoe gebouwen eruit mogen zien. Vraag vooraf na wat de voorwaarden zijn bij uw gemeente waaraan u moet voldoen.

Bij het aanwezig zijn van een spouw zal deze meestal moeten worden gevuld. Koude luchtstromingen die kunnen ontstaan in de spouw worden hiermee voorkomen. Het vulmateriaal wat gebruikt kan worden is afhankelijk van de spouw en de nieuwe gevelafwerking.

Maak vrijblijvend een afspraak

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Verzenden